Loading...
play.enderland.ro
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/zBrh2R9AgV
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe siteul Enderland!
Pentru a intra in conunitatea noastra te rugam sa te loghezi sau sa te inregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Bun venit Tic Hosting în comunitatea Enderland!
The_tired_gamer Fondator
3 posts
3 topics
about 1 year ago

Dorim să vă informăm că am luat o decizie crucială pentru îmbunătățirea experienței voastre de joc. Începând cu data de 26 iunie, am încheiat colaborarea cu furnizorul nostru anterior de servicii de găzduire, scyte.ro, și am făcut o tranziție către un nou partener de încredere: tichosting.ro.

 

Schimbarea a fost necesară pentru că am observat o serie de probleme cu serverul nostru anterior, care cauzeau întreruperi neplăcute în joc și împiedicau jucătorii să se conecteze. În urma analizelor și evaluărilor atente, am decis că tichosting.ro ne oferă soluțiile și stabilitatea de care avem nevoie pentru a asigura un mediu de joc optim.

 

Suntem încântați să vă informăm că, odată cu această schimbare, suntem în măsură să vă oferim o conexiune mai rapidă și un ping incredibil de redus! Serviciile tichosting sunt localizate în România, ceea ce înseamnă că jucătorii noștri vor experimenta performanțe îmbunătățite și o experiență de joc fluidă.

 

Pentru a continua să ne susțineți și să vă bucurați de jocul pe serverul Enderland, vă invităm să utilizați linkul nostru de afiliere exclusiv la tichosting.ro. Prin aceasta, nu numai că veți beneficia de servicii de înaltă calitate, dar veți contribui și la susținerea dezvoltării și creșterii comunității noastre.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul vostru în această tranziție importantă. Echipa Enderland este dedicată oferirii celei mai bune experiențe de joc posibile și suntem convinși că tichosting.ro va aduce această viziune la viață.

 

Alăturați-vă nouă pe serverul Enderland și experimentați jocul într-un mediu optimizat și performant. Haideți să explorăm lumi infinite împreună!

 

Cu cele mai bune urări,

Echipa Enderland