Loading...
play.enderland.ro
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/zBrh2R9AgV
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe siteul Enderland!
Pentru a intra in conunitatea noastra te rugam sa te loghezi sau sa te inregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
The_tired_gamer Fondator
There are no wall posts here yet.
Registered:about 1 year ago
Last Seen:8 months ago
Profile Views:1667
Minecraft:The_tired_gamer
Discord:thetiredgamer#0
Latest Posts:

Dorim să vă informăm că am luat o decizie crucială pentru îmbunătățirea experienței voastre de joc. Începând cu data de 26 iunie, am încheiat colaborarea cu furnizorul nostru anterior de servicii de găzduire, scyte.ro, și am făcut o tranziție către un nou partener de încredere: tichosting.ro.

 

Schimbarea a fost necesară pentru că am observat o serie de probleme cu serverul nostru anterior, care cauzeau întreruperi neplăcute în joc și împiedicau jucătorii să se conecteze. În urma analizelor și evaluărilor atente, am decis că tichosting.ro ne oferă soluțiile și stabilitatea de care avem nevoie pentru a asigura un mediu de joc optim.

 

Suntem încântați să vă informăm că, odată cu această schimbare, suntem în măsură să vă oferim o conexiune mai rapidă și un ping incredibil de redus! Serviciile tichosting sunt localizate în România, ceea ce înseamnă că jucătorii noștri vor experimenta performanțe îmbunătățite și o experiență de joc fluidă.

 

Pentru a continua să ne susțineți și să vă bucurați de jocul pe serverul Enderland, vă invităm să utilizați linkul nostru de afiliere exclusiv la tichosting.ro. Prin aceasta, nu numai că veți beneficia de servicii de înaltă calitate, dar veți contribui și la susținerea dezvoltării și creșterii comunității noastre.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul vostru în această tranziție importantă. Echipa Enderland este dedicată oferirii celei mai bune experiențe de joc posibile și suntem convinși că tichosting.ro va aduce această viziune la viață.

 

Alăturați-vă nouă pe serverul Enderland și experimentați jocul într-un mediu optimizat și performant. Haideți să explorăm lumi infinite împreună!

 

Cu cele mai bune urări,

Echipa EnderlandBun venit Tic Hosting în comunitatea Enderland! about 1 year ago

Suntem încântați să vă informăm că serverul nostru mult așteptat, Enderland, își va deschide porțile pe data de 22.05.2023! După luni de pregătiri și eforturi susținute, suntem bucuroși să vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură epică în lumea Minecraft.

 

Enderland este acum gata să vă primească și să vă ofere o experiență de joc captivantă și interactivă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui mod de joc Survival deschis și provocator, sau vă doriți să explorați noi orizonturi în modurile SkyBlock, OneBlock și multe altele, suntem aici pentru a satisface toate preferințele voastre.

 

Vă invităm să vă conectați și să explorați universul vast și plin de surprize al Enderland. Jucați-vă alături de prieteni sau formați noi alianțe într-o comunitate prietenoasă și entuziastă. Construiți și explorați teritorii neîmblânzite, luptați-vă cu monștri înspăimântători și descoperiți comori ascunse.

 

Pentru a vă alătura nouă pe serverul Enderland, vă rugăm să intrați pe minecraft, la secțiunea multiplayer, si sa folositi i-ul play.enderland.ro pentru a vă conecta și a începe aventura voastră.

 

Ne-am străduit să creăm un mediu sigur și prietenos pentru toți jucătorii noștri, iar echipa noastră de staff este pregătită să vă ofere suport și asistență în orice moment.

 

Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea Enderland și vă așteptăm cu brațele deschise pe serverul nostru nou deschis. Haideți să creăm împreună amintiri extraordinare și să trăim aventuri de neuitat!

 

Cu cele mai bune urări,

Echipa EnderlandAnunț important pentru întreaga comunitate! about 1 year ago

Suntem încântați să vă anunțăm că serverul nostru iubit, Enderland, a intrat într-o nouă etapă a dezvoltării sale - perioada de beta! După multă muncă și dedicare din partea echipei noastre, suntem gata să oferim o experiență de joc și mai captivantă și mai rafinată.

 

În perioada de beta, am pregătit o serie de noutăți și îmbunătățiri care vor face din Enderland un loc și mai palpitant pentru toți jucătorii noștri fideli și pentru cei noi. Cu toate acestea, pentru a menține echilibrul și a asigura o experiență de joc de calitate, am decis să implementăm un sistem de whitelist pentru modul de joc Survival.

 

Astfel, toți jucătorii dornici să intre pe serverul nostru Survival trebuie să completeze o cerere de whitelist pe site-ul nostru oficial: https://enderland.ro/whitelist. Vă asigurăm că procesul de aplicare este simplu și rapid, iar această măsură ne va ajuta să menținem o comunitate plină de entuziasm și prietenie.

 

De asemenea, suntem în căutarea pasionaților și talentaților jucători care doresc să facă parte din echipa noastră de staff. Dacă aveți experiență în moderarea serverelor și doriți să contribuiți activ la creșterea și dezvoltarea Enderland, vă încurajăm să completați cererea de aplicare pentru staff pe site-ul nostru: https://enderland.ro/apply. Oportunitățile de a face o diferență în comunitatea noastră sunt la îndemâna voastră!

 

Vă mulțumim că sunteți parte din călătoria noastră și că faceți din Enderland un loc minunat pentru toți jucătorii Minecraft. Vă așteptăm cu nerăbdare în această etapă nouă și promițem să vă oferim o experiență de joc de neuitat!

 

Cu cele mai bune urări,

Echipa EnderlandAnunț important pentru comunitatea Enderland! about 1 year ago
Player not found on MCStatistics
Server Status
Online
Online: 0 / 500
IP: play.enderland.ro
Version: Velocity 1.7.2-1.21
Cookie Notice

This widget requires cookies