Se încarcă...
play.enderland.ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/zBrh2R9AgV
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe siteul Enderland!
Pentru a intra in conunitatea noastra te rugam sa te loghezi sau sa te inregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Anunț important pentru întreaga comunitate!
The_tired_gamer Fondator
3 mesaje
3 subiecte
Acum 10 luni

Suntem încântați să vă informăm că serverul nostru mult așteptat, Enderland, își va deschide porțile pe data de 22.05.2023! După luni de pregătiri și eforturi susținute, suntem bucuroși să vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură epică în lumea Minecraft.

 

Enderland este acum gata să vă primească și să vă ofere o experiență de joc captivantă și interactivă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui mod de joc Survival deschis și provocator, sau vă doriți să explorați noi orizonturi în modurile SkyBlock, OneBlock și multe altele, suntem aici pentru a satisface toate preferințele voastre.

 

Vă invităm să vă conectați și să explorați universul vast și plin de surprize al Enderland. Jucați-vă alături de prieteni sau formați noi alianțe într-o comunitate prietenoasă și entuziastă. Construiți și explorați teritorii neîmblânzite, luptați-vă cu monștri înspăimântători și descoperiți comori ascunse.

 

Pentru a vă alătura nouă pe serverul Enderland, vă rugăm să intrați pe minecraft, la secțiunea multiplayer, si sa folositi i-ul play.enderland.ro pentru a vă conecta și a începe aventura voastră.

 

Ne-am străduit să creăm un mediu sigur și prietenos pentru toți jucătorii noștri, iar echipa noastră de staff este pregătită să vă ofere suport și asistență în orice moment.

 

Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea Enderland și vă așteptăm cu brațele deschise pe serverul nostru nou deschis. Haideți să creăm împreună amintiri extraordinare și să trăim aventuri de neuitat!

 

Cu cele mai bune urări,

Echipa Enderland



Ultima editare: Acum 10 luni